-
Mistähän tässä on kysymys? a) intialaisen käärmeen lumoojan viimeinen veto. b) tauolla pidetyn "tuoli tai ulos" leikin karmea loppu. c) joulujuhlista jaloin, pikkujouluista kontaten.
-
Ulkolaisissa alan lehdissä näkee usein mainoksissa kuvia ennen/jälkeen korjauksen. Aika usein uskottavuus on aika heikkoa. Tällä kertaa ei sorruta sellaiseen. Kuva 1. ehjä kello = ennen.
-
Kuva 2. risa kello = tuunattu.
-
Kuva 3. Lopputulos = risakello+kukat.
-
Sissi on ihmeellinen; Soitto soi, meno on kiihkeää. Kesken soolon syöpynyt osa katkeaa. Huudetaanko äitiä apuun? Ei, toki. Kapakassa kapakan ehdoilla. Kaksi peruspullonavaajaa ja roudarin teippiä... ja meno jatkuu.
-
Tanssilava jossain päin Suomea, seitsikko lavalla. Tangoa, valssia, humppaa. Meno on kiihkeä. Mitä ihmettä! Tuubassa on jotain outoa. Onko soittaja tehnyt jäähdytysrivat suuputkeen a´la pappatunturi? Vai onko kyläseppä tehnyt tinasta ja rautalangasta tukirangan poikki syöpyneelle putkelle? Arvaa itse.
-
Muuan asiakas (nimi muutettu) oli taannoin sitä mieltä, että tämän tyynyn (saksofoni) vaihto oli täysin turha. Asiakas on aina oikeassa, vaikka olisi kuinka väärässä (toim.huom).
-
Syvällä Suomen maaseudulla kevät koittaa ja aurat kaivetaan esiin. Torvi suuliin odottamaan uutta tulemista, syksyn saapumista. Harjoitukset alkavat, onpa vaikeaa, mihin hukkui ansatsi ja mistä tulee outo haju? Torvi tohtoriin ja ruumiinavauksen jälkeen löytyvä hiiriveikkoset Simo ja Antti (nimet muutettu) nätisti vierekkäin kelloputken loppuosasta ikiuneen vaipuneina.
-
Onko tämä
a) puoliksi syöty kakku krokotiilin selän päällä vai
b) koiperhosen toukan järsimä korkkityyny?
Pitkän empiirisen kenttäkokeen perusteella voimme sanoa, että koiperhoselle kelpaa tyynyissä olevan huovan lisäksi myös korkki.
-
Suukappaleiden kanssa painiminen on jokaisen klarinetistin jokapäiväistä herkkua. Suurin osa tyytyy valmiisiin ratkaisuihin, mutta joukossa on aina oman tien kulkijoita. Oikealla normaali suukappale ja vasemmalla versio työnimellä "fiilaten ja höyläten".
-
Näinä vaikeina aikoina totinen torvensoittaja osaa valmistaa itse raaka-aineet jokapäiväisen aterian takaamiseksi. Tässä helpon arkikeiton ohje: Pestään torvi. Otetaan "ainekset" tarkasti talteen. Lisätään hiukan vettä ja suolaa. Nautitaan äkkiä silmät kiinni. Jonkun ajan kuluttua otetaan taas "ainekset" torvesta ja taas on ilmainen ateria tiedossa.